

אודות
פרויקט נפגשות פועל בנקודת המפגש בין אמנות לחברה. מחבר בין ערכים של שוויון לבין יצירה אמנותית נשית מגוונת ומחזק את הקשר בין אמניות לקהילה. פרויקט נפגשות מקדם נשים אמניות ומנגיש תכנים העוסקים בזהות ובחוויה נשית לאוכלוסיות מגוונות, ולאוכלוסיות מוחלשות בפרט. הפרויקט מתקיים במספר מוקדים ברחבי הארץ וכולל תהליכים קהילתיים ואירועים הנפרסים על פני השנה כולה, בתוכם: תהליכי יצירה של אמניות בתוך הקהילה, סדנאות חד פעמיות לקהל הרחב, פאנלים ואירועי שיח, פסטיבלים, מופעים ועוד. 'נפגשות' הוא משולש שהקודקודים שלו הם: אמנות, פמיניזם וקהילה.
פסטיבל נפגשות הוא פסטיבל שנתי לאמנות מופע פמיניסטית. הפסטיבל עוסק בחוויה הנשית דרך מפגש עם הגוף הפועל והמתנועע. פסטיבל 'נפגשות' מציב במרכזו את המפגש כאפשרות הכרחית ומהפכנית לדון בסוגיות נשיות- מפגש המאפשר דיאלוג ושיתופי פעולה בין יוצרות מתחומים שונים לבין הקהל הצופה בהן, בין נשים לנשים, בין אמנות למחשבה, בין מעשה לניסיון, בין הגוף הפועל, המופיע והמדבר לבין הגוף המתבונן, המקשיב והמגיב.
במסגרת הפסטיבל מתקיימים מופעים ובכורות מתחום המחול, הפרפורמנס, ספוקן וורד, מוזיקה ועוד לצד תערוכת אמנות חזותית, אירועי שיח, פאנלים, סדנאות חד פעמיות ועוד.
הפסטיבל עלה לראשונה בשנת 2017 ביוזמתה של הכוריאוגרפית איילה פרנקל, האוצרת והמנהלת האמנותית של הפסטיבל. בשנים 2017-2019 עלה הפסטיבל בשיתוף מרכז כלים, גוף לעבודה כוריאוגרפית שפועל בבת ים, והתרחש בחלליו.
מהדורות
תמיכות
עמותת הכוריאוגרפים היא ארגון גג לכוריאוגרפים עצמאיים ולפרויקטים מיוחדים במחול.
פרויקט נפגשות פועל תחת עמותת הכוריאוגרפים.
ע"ר 580215333
ועד מנהל: ד"ר יעל (ילי) נתיב (יו״ר), צילה רוזנבלום, חגית נאמן, רויטל בן אשר פרץ, יוסי לוי.
צוות העמותה: שרון בר לב (מנכ"לית), עמית הדרי, רות ורלינסקי, טל חייכמן, יפעת משולם.
'כלים' הוא מרכז בינלאומי ובית למחול עכשווי הפועל בבת ים. המרכז אירח את פרויקט 'נפגשות' מאז ראשיתו ב-2017, והפסטיבל השנתי עולה בחלליו מאז. 'כלים' הוא גוף המנוהל על ידי נשים ובעל אופן התנהלות פמיניסטי אשר חולק חזון משותף עם הערכים של פרויקט נפגשות.
צוות כלים: מורן בש (מנכ"לית), ענת דניאלי (מנהלת אמנותית), טל גרבינסקי (חינוך וקהילה).
מהעיתונות

איילה פרנקל
איילה פרנקל- יוזמת, מנהלת ואוצרת פרויקט 'נפגשות'.
איילה פרנקל היא כוריאוגרפית, אוצרת, רקדנית ופמיניסטית. לאורך השנים איילה הובילה ולקחה חלק בפרויקטים רבים שמפגישים בין אמנות לקהילה, ושואפים להציע מהידע האמנותי- מחולי לצורך יצירת מפגש מפרה עם אוכלוסיות מגוונות. איילה היא בוגרת קורס 'אמנות חברתית בנושא אלימות נגד נשים' (בית הספר לאמנות חברתית, 2020). בימים אלו מסיימת בהצטיינות את לימודיה לתואר ראשון דו-חוגי בתולדות האמנות ופילוסופיה באוניברסיטה הפתוחה ומתחילה קורס ל'הכשרת סוכני שינוי ליוצרי אמנות הבמה והקולנוע' (בית הספר לשלום).
חברה בעמותת הכוריאוגרפים מאז 2018. עבודותיה כאמנית פועלות בנקודת המפגש בין פמיניזם לבין כוריאוגרפיה. יצירותיה עלו בפסטיבלים שונים בארץ ובעולם ונתמכו על ידי מפעל הפיס, הקרן ליוצרים עצמאיים של משרד התרבות ובתוכניות רסידנסי שונות. כרקדנית עצמאית שיתפה פעולה עם להקת יסמין גודר, להקת בת-שבע (פרויקט כמויות בשבדיה), יוסי ברג ועודד גרף, איריס ארז, תמר בורר, דנה רוטנברג ועוד. כנערה, עסקה בריקודים סלוניים ולטינו אמריקאיים והיתה אלופת הארץ בתחום.
בשנת 2017 יזמה את פסטיבל 'נפגשות' ומאז מובילה את הפרויקט ומשמשת כאוצרת ומנהלת אמנותית למהדורותיו השונות. פרויקט נפגשות פועל תחת עמותת הכוריאוגרפים.